Vores udvalg

Den Friske Fisk er din spændende fiskebutik, som tilbyder et bredt sortiment af nøje udvalgte fisk og skaldyr til enhver smag. Læs meget mere om vores udvalg her på siden. 

Udvalg hos Den Friske Fisk

Det er vigtigt for os, at vi altid har dét, du står og mangler. Derfor bestræber vi os altid på at føre alle de fisk og skaldyr, som er i sæson. Vi garanterer et bredt sortiment af nøje udvalgte fisk og skaldyr til enhver smag. Læs mere om udvalget nedenfor.

01.

Fisk

Hos Den Friske Fisk går vi meget op i kvalitet, når du kommer ind i butikken for at udvælge fisk til frokostbordet, aftensmaden el. lignende. Oplev udelukkende friske muligheder hos os.

Vi har b.la. løbende udvalg som f.eks. pigvar, makrel, mørksej, tun, rød knurhane, jomfruhummere, sildefileter og meget andet lækkert til hverdag og fest. Ko, forbi butikken og se vores udvalg. Vi udskifter løbende mulighederne i montreren, så du altid har muligheder for at prøve noget nyt og anderledes. 

02.

Delikatesse

Hos Den Friske Fisk har vi et udvalg af spændende delikatesser, som er lige fra spændende dressinger til forskellige fiske- og skaldyrssalater samt roulader.

Vi sørger naturligvis altid for at have et udvalg af spændende delikatesser, hvis frokostbordet, forretten eller aftensmaden skal være ekstra lækker. Vores delikatesser er hjemmelavede. Delikatesser kan b.la. være lækre hjemmelavede fiskefrikadeller, sild og andre hjemmelavede salater og meget andet lækkert.  

03.

Brød

Hos Den Friske Fisk tilbyder vi naturligvis friskbagt brød, så du kan nyde frisk fisk på nybagt brød. Du finder et udvalg af brød, som passer til netop din valgte fisk eller skalddyr.

Vi sørger altid for friskbagt brød i vores forretning. Hos Den Friske Fisk får du det lækre nybagte brød, der er lavet efter gamle og autentiske traditioner, som passer til netop din fiskeanretning eller middag. Brødet skal være af lige så høj kvalitet, som vores udvalg af fisk, delikatesser og skalddyr.  

Kom forbi vores butik

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om vores udvalg, er du meget velkommen til a komme forbi vores butik i åbningstiderne, eller du kan kontakte os via. vores kontaktoplysninger på kontaktsiden. Vi ser frem til at se dig i butikken!