Fiskebutik i Vejby Strand i Nordsjælland

Den Friske Fisk er din spændende fiskebutik, som tilbyder et bredt sortiment af nøje udvalgte fisk og skaldyr til enhver smag. Læs meget mere om vores udvalg her på siden. 

Den Friske Fisk er din fiskebutik i Vejby Strand i Nordsjælland

Hos Den Friske Fisk i Vejby går vi op i kvalitet, og at det altid skal være hyggeligt for dig at komme forbi vores fiskehandel. Vi går meget op i at betjene dig og få en hyggelig snak om dine muligheder. 

Det er vigtigt for os, at vi altid har dét, du står og mangler. Derfor bestræber vi os altid på at føre alle de fisk og skaldyr, som er i sæson. Vi garanterer et bredt sortiment af nøje udvalgte fisk og skaldyr til enhver smag.

Er du i tvivl om, hvad du helt præcist står og mangler til din middag, hvad enten det er til hverdag eller fest, tilbyder vi altid gode råd og vejledning til valg af fisk, sammensætning og meget mere. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kom forbi vores fiskebutik i Vejby Strand i Nordsjælland

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om vores udvalg, er du meget velkommen til a komme forbi vores butik i åbningstiderne, eller du kan kontakte os via. vores kontaktoplysninger på kontaktsiden. Vi ser frem til at se dig i butikken!